دانلود مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید انواع شکلات و شیره خرما

دانلود مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید انواع شکلات و شیره خرما

اندازه: 2.18M

دسته بندی:

قیمت: 3000 تومان

تعداد نمایش: 87 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۲۹ آذر ۱۳۹۶

به روز رسانی در: ۲۹ آذر ۱۳۹۶

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

دانلود مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید انواع شکلات و شیره خرما

تعداد صفحات:۴۲

مقدمه
در این گزارش طرح تولید انواع شکلات و شکلات شیره خرما مورد بررسی قرار گرفته
است. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان
محصول اصلی و شکلات تختهای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد با
این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در
کشورمان برداشته شود.

شکلات یکی از شیرینی های پر طرفدار در بین مردم جهان می باشد.این محصول از
ویژگی های جالبی برخوردار است ، چرا که در دمای اتاق به حالت جامد میباشد اما به
محض قرار گرفتن در دهان ذوب میگردد، دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی در
ترکیب شکلات است که کره کاکائو نامیده میشود. کره کاکائو در دمای زیر ۲۵ درجه
سانتیگراد جامد است و به هنگام تهیۀ شکلات با کاکائو و شکر ترکیب میشوند. نقطۀ
ذوباین چربیتقریبا بًرابر با دمای بدن است و به همین دلیل هنگامی که با سایر اجزاء
تشکیل دهنده شکلات مخلوط میشود باعثمیگردد که ترکیب جدیدی به محضقرار
گرفتن در درجه حرارت دهان تبدیل به یک مایع نرم و مطبوع شود. علاوه بر این
شکلات دارای طعم بسیار دلچسب و شیرین است که اکثر مردم آنرا میپسندند. نکته
جالب توجه اینست که در ابتدا شکلات تنها به صورت یک نوشیدنی پر چربی و
نامطلوب مصرف میشود ولی به مرور تا حد چشمگیری توسعه و گسترش یافت که
شاید این خود یکیاز رموز تاریخ باشد

پاسخ دهید